Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojskowy

Shaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie jak już po temacie poznać chciałbym słuzyć czynnie w wojsku i tu mam takie pytanie

Teraz jestem w 3gimnazjum

Następnie ..... poszedłbym do liceum wojskowego

No i pytanie jak to dalej miałoby wyglądać :huh: ?

Gdzie do szkoły itd ? ....

Opublikowano

zalezy gdzie mieszkasz ale ja polecam ci poszukac tak:

szkola wojskowa < i tutaj najblizsze miasto wokol Cb i masz>

wiedz ze szkola wojskowa nie jest latwa

Opublikowano

Kolega poszedł do szkoły wojskowej (Lo Wojskowe) i jedyne co ma to niski poziom nauki, chodzenie w mundurze i podstawowe ćwiczenia dyscyplinarne, zapomnij, że będziesz wystrzeliwywał setki nabojów rocznie :)

Opublikowano

Chłopie nie marnuj życia .. , jest tyle dobrych prac dobrze płatnych .. pewnie za dużo nagrałeś się w gry np. bf3 ..

Jeśli nie na wojne to będziesz stać jak słup ze strzelbą ,a ptaki bedą ci srały na ten pusty łeb .. baranie jeden ogarnij się i idź na policjanta , również będziesz sławny bo na klatkach będziesz miał napisane "Psy" , "gliny" ,"niebiescy" ;)

/zakaz handlu

Opublikowano

Nie lubie gier typu BF Czy CoD

I to co mówicie to gówno prawda

Mój brat poszedł do Wojsk Lądowych i teraz naprawia F16 -.-

Opublikowano

Moj sąsiad jest wojskowym o stopniu Major i tacy ludzie mają zryty charakter przez wojsko chociaż w jego przypadku to jednak nakurwianie pistoletem w manekiny i spadanie z spadochronu.

Jeden naprawia F16 drugi walczy a inny skacze z samolotu.

Ja ci nie polecam tego zawodu ze względu na to że robi z człowieka kogoś innego może teraz ci sie wydaje śmieszne ale za ~15 lat byś sobie przypomniał moje słowa.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

byc moze nn masz racje , ale emeryture masz po 15 latach pracy ^^

moj starszy odzszedl na emeryture w wieku 34 lat ^^ , na granicy robil , glownie za biorkiem , choc wypady tez mieli

­

Opublikowano

Ale pieprzycie.

Chodzę do LO wojskowego i sama myślę nad studiami w tym kierunku.

Bo praktycznie idąc na uczelnię wojskową, ma się już załatwioną pracę, umundurowanie i wszystkie przedmioty do szkolenia.

We Wrocławiu jest dobra uczelnia wojskowa ;)

Jednak zależy od tego gdzie mieszkasz, poszukaj w okolicach.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Moj sąsiad jest wojskowym o stopniu Major i tacy ludzie mają zryty charakter przez wojsko chociaż w jego przypadku to jednak nakurwianie pistoletem w manekiny i spadanie z spadochronu.

Jeden naprawia F16 drugi walczy a inny skacze z samolotu.

Ja ci nie polecam tego zawodu ze względu na to że robi z człowieka kogoś innego może teraz ci sie wydaje śmieszne ale za ~15 lat byś sobie przypomniał moje słowa.

Popieram w 100% . Tata mi opowiadał jak tam było to powiedziałem sobie nigdy bym tam nie poszedł .Ale wiedz że na starość możesz mieć straszne pranie w mózgu.Przecież nie wiesz co Ci się tam trafi nie koniecznie zlecą Ci naprawianie f16.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mój brat właśnie uczył się we Wrocławiu Szkoła Wojsk Lądowych czy cos (:

Ale może i tak mówicie

Ale mówicie tak czy siak

Ale emerytura stałe zarobki no i co najważniejsze kręci mnie to

Opublikowano

Ale pieprzycie.

Chodzę do LO wojskowego i sama myślę nad studiami w tym kierunku.

Bo praktycznie idąc na uczelnię wojskową, ma się już załatwioną pracę, umundurowanie i wszystkie przedmioty do szkolenia.

We Wrocławiu jest dobra uczelnia wojskowa ;)

Jednak zależy od tego gdzie mieszkasz, poszukaj w okolicach.

Chyba co ty pieprzysz

Idziesz w kierunku bo masz przedmioty etc? To tak jakby wszyscy szli na fryzjera bo masz szczotę i nożyczki błagam..

Skończysz byle jaki kierunek i chcąc znajdziesz prace.

@do autora jeśli cie kręci idź ja nie polecam jednak ja nie mam nic do gadania znam paru wojskowych (sąsiad etc.) kolega sąsiada 0 planów na przyszłość sąsiad problemy w rodzinie troche mu zryło czerep przez wojsko i to jest jednak prawda. Z pieniądzami jest spoko ale to nie one są najważniejsze.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Chyba co ty pieprzysz

Idziesz w kierunku bo masz przedmioty etc? To tak jakby wszyscy szli na fryzjera bo masz szczotę i nożyczki błagam..

Skończysz byle jaki kierunek i chcąc znajdziesz prace.

Idę w tym kierunku, bo mnie to jara.

A ty oceniasz wszystkich jedną miarą, po poznaniu kilku przykładów m.in. swojego sąsiada.

Autorowi szczerze polecam. Jeśli oczywiście się tym interesujesz.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Wojsko jest zajebiste Staniesz się prze chujem jak bedziesz miał odrobine Chęci a po za tym w polsce żołnierz jest dobrze opłacalny bo to Wypłata krajowa... A gdybyś miał chęci na Generała to pewnie jakąś misje by cie czekała. kolega był W afghanistanie na 6 miesięcy <26 lat> i zarobił 60 tysiecy tylko ze musisz wiedziec ze Grozisz zyciu Ostra jazda bez trzymanki :D

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Sam zamierzam po gimnazjum pójść na wojskowego itp.

Mój brat jest w Marynarce Wojskowej, i ma w chuj kwitu.

Ale jak ktoś wyżej pisał, na chuj ci pieniądze jak ci odjebią na wojnie nogę i chuj.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Sam zamierzam po gimnazjum pójść na wojskowego itp.

Mój brat jest w Marynarce Wojskowej, i ma w chuj kwitu.

Ale jak ktoś wyżej pisał, na chuj ci pieniądze jak ci odjebią na wojnie nogę i chuj.

Jakby mi chodziło o wielkie sumy to bym poszedł na posła -.-

Mi chodzi o samą służbę , i wypłatę byleby się wyżyło ;)

Opublikowano

Kurwa przytocz cytat gdzie napisałem że jara mnie napierdalanie w arabów ? -.-

Jeśli tylko tyle chcesz powiedzieć w tym temacie to najlepiej wyjdź i już się nie wypowiadaj

Opublikowano

Kurwa przytocz cytat gdzie napisałem że jara mnie napierdalanie w arabów ? -.-

Jeśli tylko tyle chcesz powiedzieć w tym temacie to najlepiej wyjdź i już się nie wypowiadaj

"Kurwa prytocz cytat gdzie napisałem że jara" cie napierdalanie w arabów?

Jprdl.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

W wojsku same + :)

Możliwość przejścia na emeryturę po 15 latach.

Plus zajebiste dodatki w chuj tego jest :)

Są plusy jak i minusy

Ale po Liceum z profilem Wojskowym gdzie co dalej ... ? (:

Opublikowano

tylko i wyłacznie do wojska ?

pujdziesz na taki profil i co jesteś tylko i wyłąćznie wojskowym. Zadnego zawodu niczego. potem po liceum tym zostaje ci zdać wiadomo mature i na studia.

Ja bym poszedł na twoim miejscu do technikum przeuczył sie 4 lata w nim zdac mature idziesz do wojska a chociaż amsz średnie i jakis tam zawód.

Opublikowano

Liceum ogólnokształcące profil mundurowy/ lub jakaś inna szkoła wojskowa po gimnazjum.

A po szkole średniej na studia oficerskie bez studiów masz gówno w wojsku. Bo najniższy stopień ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...